Algemene Informatie:

Adres kerk: Osdorper Ban 130, 1069 ZR Amsterdam.
Pastorie: Osdorper Ban 132, 1069 ZR Amsterdam.
Telefoon: 020 - 619 02 13
Rekeningnummer: NL70 INGB 0000 2506 69

Pastor: Colm Dekker.
Spreekuur: Elke vrijdag van 10.00 - 12.00 uur.
Parochiesecretariaat: Open elke werkdag van 10.00 - 12.00 uur.

Zaterdag      19.00 uur
Zondag      10.30 uur
Dinsdag      19.30 uur (Vespers)
Woensdag en vrijdag om 9.30 uur en is de kerk open van 9:30 - 10:30 uur voor stil gebed. Na de viering op de eerste vrijdag van de maand is er een bespreking van een thema.

Openbaar Vervoer

• Buslijn 63. Uitstappen op de halte Reimerswaalstraat. De kerk is bij het pleintje aldaar en vrijwel meteen te zien.
  • Tramlijn 17. Uitstappen op de halte Hoekenes. De brug af lopen in de richting van het Postkantoor. Bij het postkantoor linksaf de Hoekenes in. Deze straat helemaal uitlopen tot de Osdorper Ban en dan linksaf de brug over. De kerk is aan uw rechterhand. Dit is een loopafstand van ongeveer 5 minuten.

Auto

• Vanaf Amsterdam Centrum / A10:
    Afslag S106 Osdorp. Volg de borden naar Osdorp. U rijdt over de Cornelis Lelylaan. Eenmaal aangekomen in Osdorp slaat u rechtsaf de Meer en Vaart in. U rijdt deze straat uit en gaat langs het politiebureau aan uw linkerhand. Vervolgens gaat u met de bocht mee naar links. U zit nu op de Osdorper Ban. U gaat rechtdoor tot u over een brug gaat. De kerk is aan een pleintje aan uw rechterhand.
  • Vanaf Den Haag / Schiphol / A4:
    Bij het knooppunt Badhoevedorp volgt u de borden richting Badhoevedorp / Haarlem. Zie verder routebeschrijving vanaf A9.
  • Vanaf Haarlem / Beverwijk / A9:
    Afslag 7 S106 Badhoevedorp / Lijnden / Amsterdam - Osdorp. Volg de borden richting Amsterdam - Osdorp. U rijdt over de Amsterdamse Baan. U gaat over een beweegbare brug en aan uw linkerhand is een BP tankstation. U rijdt over de Ookmeerweg. Bij de verkeerslichten blijft u rechtdoor rijden en volgt de borden richting Westgaarde. Op de tweede kruising na de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Let op: De borden geven linksaf aan voor Westgaarde. Als u rechtsaf bent geslagen zit u op de Osdorper Ban. U gaat met de bocht mee naar links. U rijdt rechtdoor en komt bij de kruising met de Baden Powellweg een mini-rotonde tegen. U neemt deze half en gaat dus rechtdoor. Bij de tweede zijstraat na de mini-rotonde is er een pleintje aan uw linkerhand. Dit is dus vóór de brug. De kerk bevindt zich aan dit pleintje.

Lees ook de geschiedenis van de Sint Lucasparochie.