Parochie De Vier Evangelisten Amsterdam

Gemeenschappelijke vieringen Paulus en Lucas

Vanaf zondag 10 juni 2018 zullen de gemeenschappen van de Paulus en de Lucas gemeenschappelijk de vieringen houden. Dit betekent dat de vieringen op zondag voortaan om 10:00 uur zullen beginnen.

Op zondag 10 juni 2018 komen deze gemeenschappen samen. De eerste viering zal dan om 10:00 uur gehouden worden in de Lucaskerk aan de Osdorper Ban te Amsterdam - Osdorp.

De Lucas en de Paulus parochie gaan vanaf nu samen verder en zijn onderdeel van de parochie van de Vier Evangelisten.

vieringen

Vieringen door de week

De Lucaskapel is iedere dag vanaf 9.30 - 13 uur geopend
voor stilte en gebed.

Wo 9.30 uur Woord en Communieviering
Vr 9.30 uur Woord en Communieviering

vrijdagmorgen 10-12 uur spreekuur Pastor Colm Dekker en
pastor Dominiek Deraeve sdb

Het Viertje

Uit de vele suggesties voor de nieuwe naam voor onze wekelijkse uitgave heeft de redactie gekozen voor ‘Het Viertje’, mede door de bijgeleverde toelichting:
Het mededelingenblad heeft meestal vier bladzijden. De 4 zit in de naam van de parochie, genoemd naar de vier evangelisten, schrijvers van de vier evangeliën. Bovendien zit ‘vier’ ook in het woord eucharistieviering.

De redactie

KINDERNEVENDIENST

Zondag 17 juni is het al weer de derde zondag van de maand.
Die zondag worden alle kinderen uitgenodigd om, tijdens de kindernevendienst in de
dagkapel/ontmoetingsruimte, met elkaar al spelend en zingend te leren over de
boodschap die het Evangelie ook aan hen wil vertellen.

BEDANKT!

We zijn blij als ieder die in de nieuwe samenstelling verder gaat met zijn en haar vrijwilligerswerk voor de parochie en het is ook niet onze gewoonte om hier mensen te bedanken, maar nu maken we een uitzondering.
Na vele, vele jaren eerst in de Joannes de Deo en daarna in de Lucas stopt dhr. Jos Smiers nu met het voorgaan in de vieringen. Doordat we nu ook op woensdag samen eucharistie vieren (en omdat 85 wel een mooie leeftijd is), is dit een mooi moment om te stoppen.