vieringen

vrijdagmorgen 10-12 uur spreekuur Pastor Colm Dekker en
pastor Dominiek Deraeve sdb

Zaterdagavondvieringen
Er zullen op zaterdagavond geen vieringen meer zijn in de Lucaskerk. Parochianen zijn welkom in de Pauluskerk.

Sams Kledingactie

Ook dit voorjaar vindt in Amsterdam de inzamelingsactie van Sam's
Kledingactie voor Mensen in
Nood plaats.
Op zaterdag 28 april 2018 van
10:00 tot 12:00 uur kunt u uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven op het volgende adres:
Osdorper Ban 130 bij de Sint Lucaskerk.

Eerste Heilige Communie op 15 april

Op zondag 15 april, tijdens de eucharistieviering van 10.00 uur in de Pauluskerk zullen vier kinderen van onze parochie hun eerste H. Communie doen: Ahsan Victor, Erinne Santos, Jayda Verbond en Valeria Jansen.
Zij hebben zich de voorbije weken heel intens voorbereid op deze dag. In zes bijeenkomsten, die alle gingen over het thema: ‘door de poort’. Door de poort gaan ze naar het land van Jezus, waar mensen proberen te leven zoals Jezus het ons voorgedaan heeft.
Ook de ouders zijn vijfmaal samen gekomen en hebben dezelfde weg afgelegd die de kinderen zijn gegaan. Alle bijeenkomsten waren bijzonder boeiend: voor de kinderen, de ouders en de catechisten Ria Everts en Dominiek Deraeve.
Wij hopen dat allen door deze catechese en het gebeuren op zondag 15 april a.s. intenser hun geloof mogen beleven en zich sterker verbonden mogen weten met Christus. Aan de vier communicanten en hun familie: Hartelijk Gefeliciteerd!