Algemene Informatie

KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN.
In de Lucasparochie is een kring van de Katholieke Bond van Ouderen, die is aangesloten bij de UNIE K.B.O. in Den Bosch.
Deze Unie is in Nederland de grootste Ouderenorganisatie met ca.270.000 leden. Onze kring telt ca. 200 leden.
De Unie K.B.O. weet met andere ouderenbonden heel veel te bereiken voor de ouderen. Zij houden de politiek goed in de gaten en staan op de bres om de toestanden, die de ouderen treffen, met de politiek te bespreken.
Onze kring houdt zich bezig met diverse activiteiten o.a. bingo, sjoel- en kaartcompetitie..
Ca. 4x per jaar wordt er een bustocht georganiseerd, dat bij de ouderen zeer in de smaak valt.
Vele vrijwilligers helpen mee om alles goed te laten verlopen.

Er gebeurt veel in de Lucasparochie voor de ouderen. Zo is ook de Zonnebloem vertegenwoordigd in onze parochie.

Regelmatig worden er diverse activiteiten door deze (en andere) verenigingen georganiseerd. Kijk op de activiteiten pagina voor meer informatie over wat er in de parochie gebeurt.

Hou ook de mededelingen in de gaten.